Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Učenje stranih jezika na daljinu

Ukoliko ste suviše zauzeti i nemate vremena za učenje stranih jezika u našem prostoru, ili ako živite van teritorije Beograda, kod nas imate mogućnost učenja stranih jezika na daljinu – online.

Za više informacija o cenama kurseva i mogućnostima za učenje stranih jezika na daljinu, pozovite jedan od naših nastavnih centara.

Učenje putem Skajpa

Udobno se smestite u savršenom ambijentu Vašeg doma ili kancelarije i sa radošću se prepustite učenju stranih jezika po najefikasnijim metodama. Nastava se održava putem Skype-a.

ucenje engleskog nemackog jezika na daljinu

Princip nastave i rezultati su isti kao i kod učenja stranih jezika u prostorijama škole stranih jezika Mogi. Nekada je učenje stranih jezika od kuće i efikasnije, jer strani jezik učite u svom privatnom ambijentu gde ste rasterećeni i koncentracija Vam je na višem nivou. Kompletan materijal za rad dobijate u elektronskoj formi. U vrlo kratkom roku ćete biti u mogućnosti da strani jezika govorite. Učenje stranih jezika na daljinu omogućeno je za sve jezike iz naše ponude, a na prvom mestu za engleski, ruski i nemački jezik.

Za više informacija o cenama i mogućnostima za učenje stranih jezika na daljinu posetite nas ili pozovite jedan od naših nastavnih centara.

Terazije, Kralja Milana 4
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 13
011 311 9882
060 440 27 27
novibeograd@mogi.co.rs

DOŽIVITE RAZLIKU

Prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika