Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Srpski jezik za strance

Za informacije o cenama i kursevima srpskog jezika, posetite našu stranicu-  cene za kurseve srpskog jezika za strance.

„Govori srpski da te ceo svet razume!“

Bilo da ste na kraćem ili dužem boravku u Srbiji, učenje srpskog jezika će Vam pomoći da doživite Srbiju na pravi način. Nastava srpskog jezika se izvodi po metodi doktora Georgija Lozanova, najboljoj metodi za učenje stranih jezika na svetu. U prvi plan je stavljena konverzacija i progovaranje srpskog jezika već posle nekoliko časova. Srpski jezik učite bez gramatike. Odnosno, učenje gramatike je svedeno isključivo na suštinu koja Vam je zaista neophodna. Te particije se uče vizuelno, preko mapa uma. Na taj način ćete gramatiku savladati za vrlo kratko vreme i zapamtiti je trajno.

Ono što nas izdvaja od drugih škola je rad u malim grupama od 3 do 4 polaznika i nastavni metod koji Vam pomaže da otkrijete svoj lični stil učenja i srpski jezik progovorite u najkraćem roku. Profesori u školi stranih jezika Mogi su profesionalci, čiji je glavni cilj da Vas oslobode straha od progovaranja srpskog jezika, da Vam vrate samopouzdanje i da svoju ulogu predavača zamene ulogom motivatora, trenera i aktivatora, koji će Vas podstaći da aktivirate svoj lični stil učenja i sami učite. Učenjem srpskog jezika po metodi doktora Lozanova, srpski jezik učite od 5 do 10 puta brže. To ne podrazumeva intenzivniji dolazak na nastavu, u smislu da dolazite 5 puta nedeljno, već podrazumeva da u istoj vremenskoj jedinici učite 5 do 10 puta brže i više. Procenat naučenog na časovima srpskog jezika je preko 90%.

Tip nastave u školi stranih jezika Mogi može biti:

  • Grupna nastava: 3 do 4 polaznika.
  • Poluindividualna nastava: 2 polaznika.
  • Individualna nastava: jedan na jedan.

Nastava se održava u prostorijama škole stranih jezika Mogi ili u Vašim prostorijama. Sa kojeg god govornog područja da dolazite, potrudićemo se da srpski jezik učite preko Vašeg maternjeg jezika. Škola stranih jezika Mogi je jedina škola koja Vam daje garanciju za progovaranje stranih jezika !

Za informacije o cenama i kursevima srpskog jezika, posetite našu stranicu cene.

Svim našim sadašnjim i budućim prijateljima i klijentima iz inostranstva, obezbedili smo posebne pogodnosti za učenje srpskog jezika. Dođite kod nas i častite sebe znanjem srpskog jezika.

Škola stranih jezika Mogi Beograd:

Terazije, Kralja Milana 4
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 13
011 311 9882
060 440 27 27
novibeograd@mogi.co.rs

NEKA VAS CEO SVET RAZUME !

Prva specijalizovana škola u Srbiji za
individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika