Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Kursevi stranih jezika

Škola stranih jezika Mogi od 2004. godine uspešno organizuje kurseve stranih jezika po posebnim metodama.  U svojoj  ponudi imamo preko 15 stranih jezika i veliki broj različitih tipova kurseva. Detaljnom kontrolom kvaliteta i osluškivanjem potreba naših polaznika, razvili smo metode i programe koji na praktičan i lak način polaznike zbližavaju sa stranim jezicima i pružaju im konkretna i primenjiva znanja stranih jezika.

Način rada

Ono što nas izdvaja od drugih škola stranih jezika jeste inovativan pristup i konstantan rad na usavršavanju programa za bolje i lakše učenje stranih jezika. U svom radu se oslanjamo na najuspešnije svetske metode učenja stranih jezika, kao i na najeminentnije izdavačke kuće iz ove oblasti. Međutim, ne zadržavamo se isključivo na tome, već naš stručni tim svakodnevno osmišljava nove i lakše načine da našim polaznicima što više približimo strane jezike.

Fleksibilnost

Dodatnu prednost predstavlja fleksibilnost naše organizacije. U dogovoru sa nama, a prema Vašim zahtevima, termini kurseva i dinamika održavanja časova mogu se prilagoditi Vašem slobodnom vremenu. Svesni smo da je u toku radnog dana praktično nemoguće postići sve ono što bismo voleli i želeli da uradimo. S tim u vezi, naš tim Vam omogućava da sami birate vreme i dane održavanja kurseva.

Tipovi kurseva stranih jezika

Velikim izborom kurseva nastojimo da zadovoljimo potrebe svih sadašnjih i budućih polaznika. U školi Mogi na raspolaganju su Vam sledeće vrste kurseva:

 • Kursevi za decu
 • Kursevi za mlade
 • Opšti kursevi stranih jezika
 • Grupni kursevi
 • Poluindividualni kursevi
 • Individualni kursevi
 • Intenzivni kursevi
 • Pripremni kursevi za međunarodne ispite
 • Poslovni kursevi
 • Online kursevi
 • Kursevi za preduzeća
 • Premium kursevi

Grupna nastava

U školi Mogi nastava se odvija u malim grupama i u grupama srednje veličine. Male grupe su sastavljene od 3 ili 4 polaznika. Srednje grupe broje između 5 i 8 polaznika. Pored ove dve opcije postoji i poluindividualna nastava koja podrazumeva 2 polaznika u grupi.

Individualna nastava

Individualna nastava predstavlja rad „jedan na jedan“. Ona je namenjena svim polaznicima koji nemaju fiksno radno vreme ili menjaju smene, te se iz tog razloga ne mogu uklopiti u neku od grupa. Takođe, individualna nastava je odlična i za polaznike koji žele da u kraćem roku i prema svojim potrebama savladaju određeni nivo znanja. Termini i dani održavanja časova prepušteni su polaznicima na odabir.

Nastavni centri

Kompletna nastava se održava u savremeno opremljenim prostorijama, na veoma atraktivnim lokacijama. Na raspolaganju su Vam dva nastavna centra: Terazije i Novi Beograd, kod novog Merkatora. Sve učionice su opremljene laptopovima, pametnim tablama ili LCD televizorima i imaju direktnu vezu sa internetom. Udobnost i inspirativan ambijent su važni preduslovi za savršeno progovaranje ili usavršavanje stranih jezika. Za oba nastavna centra parking mesta i garaža su Vam dostupni 24 časa.

Upis i početak kurseva

Škola stranih jezika Mogi u svojoj ponudi ima dva osnovna tipa kurseva: Lozanov kurseve i Opšte kurseve stranih jezika. Upis na Lozanov kurseve stranih jezika traje tokom cele godine. Sa učenjem jezika možete početi svakog meseca. Grupe kreću sa radom početkom i sredinom meseca, dok individualna nastava kreće onda kada to Vama odgovara. Naš cilj jeste da Vama uštedimo i vreme i novac, te tako Lozanov kursevi traju kraće, dok je znanje koje stičete funkcionalno i odmah primenjivo u praksi. Na našem sajtu redovno ažuriramo informacije o grupama koje su trenutno u formiranju a u svako doba ćete u našim nastavnim centrima saznati kada počinje naredni kurs koji biste želeli da pratite. Opšti – semestralni kursevi startuju 3 puta godišnje. Prijave i upis na kurseve traju tokom cele godine a informacije o tačnom početku nastave i terminima nalaze se na stranicama za Opšte kurseve.

Cene i uslovi plaćanja

Cene kurseva možete pogledati na stranici cene. Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije. U zavisnosti od tipa kursa i fonda časova, moguće je plaćanje na 2 do 4 mesečne rate.

Za dodatne informacije o kursevima stranih jezika obratite se našem stručnom timu. Na raspolaganju smo Vam svakog radnog dana od 9 do 20 časova i vikendom od 9 do 15 časova.

Vaša škola stranih jezika Mogi