Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Škola nemačkog jezika u Beogradu

Nemački jezik je poslednjih nekoliko godina preuzeo ulogu najtraženijeg stranog jezika na teritoriji Republike Srbije. Poznavanjem ovog jezika otvaraju se brojna vrata kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Škola stranih jezika Mogi za Vas organizuje kurseve nemačkog jezika za sve nivoe znanja. Bilo da ste početnik ili već imate određeno znanje, škola Mogi nudi pravi kurs za Vas.

Cilj opštih kurseva nemačkog jezika je progovaranje jezika uz podjednako i temeljno razvijanje svih jezičkih celina: razumevanja, čitanja, pisanja i gramatike. Kursevi su pažljivo pripremljeni i organizovani. Profesionalnim načinom rada, uz predano zalaganje polaznika, u veoma kratkom roku dolazimo do cilja.

Nivoi su organizovani prema preporukama Saveta Evrope (Common European Framework of Reference for Languages) koji prepisuje ukupno 6 nivoa nemačkog jezika: A1, A2, B1, B2, C1 i C2. Svaki od ovih šest nivoa podeljen je na 2 podnivoa. Da biste od početnog nivoa stigli do najvišeg potrebno je da prođete ukupno 12 kurseva. Svaki kurs traje između 2 i 3 meseca.

Učenje nemačkog jezika

Ukoliko ste nemački jezik već učili, za Vas smo obezbedili ulazno testiranje, kojim se određuje tačan nivo znanja. Testiranje se vrši u prostorijama škole Mogi svakim radnim danom između 9 i 20 časova. Ulazno testiranje se naplaćuje 10 evra i odbija se od ukupne cene kursa. Da biste odredili Vaš nivo znanja neophodno je da zakažete ulazno testiranje minimum 4 sata ranije. Testiranje možete zakazati pozivom nekog od naših nastavnih centara za strane jezike.

Možete se odlučiti za individualnu nastavu ili za grupnu nastavu. Sa individualnom nastavom možete početi u svakom trenutku i u terminima koji Vama odgovaraju. Po određivanju nivoa znanja, za polaznike koji žele grupnu nastavu, pristupa se formiranju grupa. Grupe za Opšte kurseve nemačkog jezika su srednje veličine i sastavljene su od 5 do 8 polaznika. Na osnovu našeg dugogodišnjeg rada i istraživanja, došli smo do zaključka da se jezik najbolje usvaja u grupama sa najviše 8 polaznika.

Skola nemackog jezika

Nastava nemačkog jezika

Nastavu vode diplomirani, visokostručni i veoma motivisani profesori sa bogatim iskustvom u držanju časova nemačkog jezika kako deci, tako i odraslima. Od samog početka i tokom celog kursa, profesori redovno prate napredak svakog polaznika. Za polaznike koji zaostaju za grupom organizuju se dodatne konsultacije kako bi uhvatili ritam sa grupom i napredovali željenom brzinom.

Nakon završenog kursa polaznici koji su redovno dolazili na nastavu polažu završni test. Na osnovu rezultata testa, škola Mogi izdaje zvanični sertifikat o položenom nivou nemačkog jezika.

Nastava se održava u najsavremenije opremljenim prostorijama, na dve lokacije u gradu: na Terazijama i na Novom Beogradu. Obe lokacije su odlično povezane sa svim delovima grada i imaju obezbeđen parking i garažu. Na Vama je da odaberete lokaciju koja Vam više odgovara.

Osnovne informacije o kursevima nemačkog jezika

Početak nastave i termini

Nastava startuje 3 puta godišnje. Na raspolaganju su Vam popodnevni i večernji termini, a postoji mogućnost organizacije i prepodnevnih termina. Kompletan raspored termina po nivoima možete pogedati ovde.

Nastavni materijal

Nastavni materijal predstavljaju originalni udžbenici renomiranih nemačkih i austrijskih izdavača. Cene udžbenika sa audio materijalom kreću se između 1.000 i 2.000 dinara i mogu se nabaviti u ovlašćenim knjižarama. Škola Mogi nudi mogućnost nabavke udžbenika umesto Vas, po cenama knjižare, bez dodatnih troškova.

Cene kurseva i uslovi plaćanja

Tokom promotivnog perioda svim budućim polaznicima poklanjamo neverovatne popuste. Pored toga, omogućili smo Vam i plaćanje na 3 mesečne rate za Opšte kurseve nemačkog jezika. Plaćanje se vrši prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Posetite našu stranicu cene kurseva nemačkog jezika i pogledajte na koji način možete uštedeti i vreme i novac.

Pozovite odmah i rezervišite svoje mesto.

Škola stranih jezika Mogi
Vaš verni prijatelj