Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Škola engleskog jezika u Beogradu

Engleski jezik se odavno već ne smatra stranim jezikom. Da biste bili u toku sa svim svetskim zbivanjima neophodno je da poznajete barem osnove ovog jezika. Sa odličnim poznavanjem engleskog jezika Vaše šanse za poslovni uspeh se značajno povećavaju.

Škola stranih jezika Mogi za Vas organizuje kurseve engleskog jezika na svim nivoima. Bilo da ste početnik ili već imate određeno znanje, u svakom trenutku se možete upisati na kurs koji odgovara Vašem nivou znanja.

Kursevi su pažljivo pripremljeni i organizovani. Profesionalnim načinom rada, uz predano zalaganje polaznika, u veoma kratkom roku dolazimo do cilja. Cilj opštih kurseva engleskog jezika je progovaranje jezika uz podjednako i temeljno razvijanje svih jezičkih celina: razumevanja, čitanja, pisanja i gramatike.

Nivoi su organizovani prema preporukama Saveta Evrope (Common European Framework of Reference for Languages) koji prepisuje ukupno 6 nivoa engleskog jezika: A1, A2, B1, B2, C1 i C2. Svaki od ovih šest nivoa podeljen je na 2 podnivoa. Da biste od početnog nivoa stigli do najvišeg potrebno je da prođete ukupno 12 kurseva. Svaki kurs traje između 2 i 3 meseca.

Putem ulaznih testiranja precizno se određuje nivo znanja svakog polaznika. Testiranje se vrši u prostorijama škole Mogi svakim radnim danom između 9 i 20 časova. Kotizacija za ulazno testiranje iznosi 10 evra i odbija se od ukupne cene kursa. Da biste odredili Vaš nivo znanja neophodno je da zakažete ulazno testiranje minimum 4 sata ranije. Testiranje možete zakazati pozivom nekog od naših nastavnih centara.

Po određivanju nivoa znanja pristupa se formiranju grupa. Grupe za opšte kurseve engleskog jezika su srednje veličine i sastavljene su od 5 do 8 polaznika. Na osnovu našeg dugogodišnjeg rada i istraživanja, došli smo do zaključka da se jezik najbolje usvaja u grupama sa najviše 8 polaznika.

Nastava engleskog jezika

Nastavu vode diplomirani, visokostručni i veoma motivisani profesori. Od samog početka i tokom celog kursa, profesori redovno prate napredak svakog polaznika. Ukoliko polaznik značajno zaostaje za grupom, a pri tom redovno dolazi na nastavu i prati sve tražene aktivnosti, za polaznika se organizuju dodatne konsultacije kako bi uhvatio ritam sa grupom i napredovao željenom brzinom.

Nakon završenog kursa polaznici koji su redovno dolazili na nastavu polažu završni test. Na osnovu rezultata testa, škola Mogi izdaje zvanični sertifikat o položenom nivou engleskog jezika.

Nastava se održava u najsavremenije opremljenim prostorijama, na dve lokacije u gradu: na Terazijama i na Novom Beogradu. Obe lokacije su odlično povezane sa svim delovima grada i imaju obezbeđen parking i garažu. Na Vama je da odaberete lokaciju koja Vam više odgovara.

Osnovne informacije o kursevima engleskog jezika

Početak nastave i termini

Nastava startuje 3 puta godišnje. Na raspolaganju su Vam popodnevni i večernji termini, a postoji mogućnost organizacije i prepodnevnih termina. Kompletan raspored termina po nivoima možete pogedati ovde.

Nastavni materijal

Nastavni materijal predstavljaju originalni udžbenici renomiranih britanskih izdavača. Cene udžbenika sa audio materijalom kreću se između 1.000 i 2.000 dinara i mogu se nabaviti u ovlašćenim knjižarama. Škola Mogi nudi mogućnost nabavke udžbenika umesto Vas, po cenama knjižare.

Cene kurseva i uslovi plaćanja

Tokom promotivnog perioda svim budućim polaznicima poklanjamo neverovatne popuste. Pored toga, omogućili smo Vam i plaćanje na 3 mesečne rate za opšte kurseve engleskog jezika. Plaćanje se vrši prema srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Posetite našu stranicu cene kurseva engleskog jezika i pogledajte na koji način možete uštedeti i vreme i novac.

Pozovite odmah i rezervišite svoje mesto.

Škola stranih jezika Mogi
Vaš verni prijatelj