Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Kursevi stranih jezika

Opšti kursevi u školi stranih jezika Mogi namenjeni su svim polaznicima koji žele detaljno da se posvete učenju stranog jezika.

Način rada

Osnovu Opštih kurseva čine najsavremenija izdanja renomiranih svetskih izdavača. Konverzacija na stranom jeziku je primarna, dok se podjednako i temeljno utvrđuju i sve gramatičke particije i druge jezičke veštine.

Materijal za rad

U nastavi se koristi isključivo originalna literatura. U zavisnosti od jezika koji učite, cena materijala za rad (knjiga + CD) kreće se između 1.000 i 2.000 dinara. Materijal možete nabaviti direktno u ovlašćenim knjižarama ili mi to možemo učiniti umesto Vas. Cena je ista u oba slučaja.

Jezici

Jezici za koje se organizuju Opšti kursevi su: engleski, nemački, ruski, francuski, italijanski, španski, švedski, norveški, mađarski, arapski, turski, albanski, grčki, portugalski i srpski jezik.

Profesori

Profesori u školi stranih jezika Mogi su diplomirani, visokostručni i veoma motivisani predavači, sa višegodišnjim iskustvom u radu, kako sa odraslima, tako i sa decom i mladima.

Broj polaznika

Grupe za Opšte kurseve stranih jezika su srednje veličine i broje između 4 i 8 polaznika.

Nivoi

Nivoi su usaglašeni prema preporukama Saveta Evrope (CEFR). Postoji ukupno 6 osnovnih nivoa, od kojih je svaki podeljen na dva podnivoa.

Određivanje nivoa – testiranje

Za polaznike koji imaju određeno predznanje stranog jezika organizuje se ulazno testiranje. Testiranje se vrši svakim radnim danom između 9 i 20 časova u prostorijama škole i zakazuje se  minimum 4 sata ranije. Cena ulaznog testa iznosi 10 evra i odbija se od ukupne cene kursa.

Sertifikat

Nakon završenog kursa, svim polaznicima koji su redovno pratili nastavu obezbeđen je završni test i izdavanje zvaničnog sertifikata.

Početak nastave i trajanje kursa

Opšti kursevi stranih jezika startuju 3 puta godišnje. Kurs traje dva i po meseca, odnosno 40 školskih časova. Informacije o početku kurseva možete pogledati na našem sajtu odabirom jezika koji želite da učite ili pozivom jednog od naših nastavnih centara.

Dinamika nastave i termini

Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 90 minuta. Termini su popodnevni i večernji a, prema želji polaznika, postoji mogućnost određivanja i prepodnevnih termina.

Kako se upisati?

Sve što je potrebno da uradite kako biste se upisali na Opšti kurs stranih jezika u školi Mogi jeste da pozovete ili posetite jedan od naša dva nastavna centra i da rezervišete svoje mesto. Ukoliko imate određeno znanje stranog jezika, zakažite i ulazno testiranje. Uplatom depozita u visini prve rate obezbeđujete sigurno mesto u Vašoj grupi.

Uslovi plaćanja

Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Za sve kurseve omogućeno je plaćanje na 2 ili 3 mesečne rate.

Cene

Za informacije o cenama Opštih kurseva pozovite jedan od naših nastavnih centara .

Tokom PROMOTIVNOG PERIODA obezbedili smo Vam NEVEROVATNE POPUSTE!

Dobrodošli!

Vaša škola stranih jezika Mogi