Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Kurs ruskog jezika

Kurs ruskog jezika je nešto na šta je škola stranih jezika Mogi posebno ponosna. Program za učenje ruskog jezika smo detaljno razvili i stvorili uslove za napredno učenje, u cilju maksimalnog iskorišćenja znanja. Pored kurseva engleskog, nemačkog i francuskog jezika, i kurs ruskog jezika se radi po unapređenoj Lozanov metodi. Mogi škola stranih jezika je jedina škola u Beogradu u kojoj se ruski jezik uči po naprednoj, savremenoj metodi. Brojni pozitivni komentari svedoče o tome koliko naši polaznici uživaju u kursu ruskog jezika i zašto nas preporučuju svima. Ukoliko želite da na veoma jednostavan i zabavan način progovorite ruski jezik, onda je škola stranih jezika Mogi pravo mesto za Vas.

Učenje ruskog jezika

Opšti kurs ruskog jezika u školi stranih jezika Mogi je namenjen svima onima koji žele da razviju sve jezičke veštine, na prvom mestu govor i razumevanje, a zatim čitanje,pisanje i gramatičke particije. Svakako, najveći deo vremena posvećen je progovaranju ruskog jezika i konverzaciji, čime ćete vrlo brzo postići da ruski jezik govorite sigurno i ispravno. Prijatna atmosfera će pomoći da se polaznici međusobno lakše zbliže i da učenje ruskog jezika učini daleko efektivnijim. Učenje ruskog jezika u malim grupama do 4 polaznika, sa polaznicima istog nivoa znanja,  usmereno je ka uspehu svakog pojedinačnog polaznika i omogući će Vam mnogo više individualne pažnje nego u velikim grupama sastavljenim od 8 i više polaznika. Individualna nastava ruskog jezika pruža Vam mogućnost da časove prilagodite svom tempu i slobodnom vremenu i da svoje potencijale maksimalno iskoristite. Pored toga, uštedećete i vreme i novac, jer ćete u okviru jednog kursa ruskog jezika dobiti dva kursa – moći ćete da kombinujete opšti i poslovni kurs, tako da ćete sa malo više ulaganja dobiti mnogo više – progovorićete ruski jezik.

Na časovima učite rečenice – fraze sa Mapa uma i pamtite ih za ceo život. Vremena se uče kroz mape fraza, bez dosadne gramatike. Pogledajte mape:

“Ja volim”

mapa_uma_ruski

“Kupujem”

ruski jezik skola beograd

“Kupiću”

3. Mapa-Kupicu-popunjeno

Osnovne informacije o kursu ruskog jezika:

  • Upis na kurseve ruskog jezika traje tokom cele godine
  • Rad je u grupama od 3 do 4 polaznika
  • Grupe kreću dva puta u toku meseca
  • Dinamika nastave je 2 ili 3 puta nedeljno
  • Individualna nastava kreće i odvija se onda kada to Vama odgovara
  • Za polaznike koji su ruski jezik već učili omogućeno je ulazno testiranje
  • Materijal za rad je obuhvaćen cenom
  • Posle svakog završenog kursa dobija se sertifikat
  • Konsultacije sa profesorom su na raspolaganju tokom cele nedelje
  • Detaljne cene kursa ruskog jezikamožete pogledati na stranici cene

Ukoliko se možete pohvaliti znanjem ruskog jezika, obezbedićete sebi veliki ugled kod poslodavaca širom Srbije. Broj ruskih kompanija koje posluju na domaćem tržištu je iz godine u godinu u porastu, kao i potražnja za stručnjacima svih profila.

Nemojte samo sedeti i čekati sreću da Vam se osmehne, već joj odlučno krenite u susret. Kurs ruskog jezikaje prva stanica na Vašem putu ka uspehu. Škola stranih jezika Mogi će Vam sa zadovoljstvom biti partner na tom putu i pomoći da ruski jezik progovorite!

Nastava ruskog jezika se odvija na Terazijema i Novom Beogradu:
Kralja Milana 4
Bulevar umetnosti 13.

Za više informacija o kursu ruskog jezika pozovite naše brojeve telefona:

Terazije
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Novi Beograd
011 311 9882
060 440 27 27
novibeograd@mogi.co.rs

Prva specijalizovana škola u Srbiji za
individualnu nastavu I rad u malim grupama do 4 polaznika