Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Strani jezici za prezaposlene

Doživite razliku. Progovorite strani jezik.

Kursevi stranih jezika za prezaposlene ( engleski, ruski, nemački, francuski ) organizovani su zbog sve većeg broja poslovnih ljudi kojima je strani jezik neophodan a koji zbog brojnih obaveza i putovanja tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da se uklope u standardne termine.

Dinamika održavanja kurseva stranih jezika za prezaposlene je jednom nedeljno u trajanju od 3 sata. Pauza u okviru tog perioda iznosi od 15 do 30 minuta i na raspolaganju Vam je kada Vi to poželite. Termini kursevi stranih jezika za prezaposlene organizuju se subotom između 8 i 16h a vreme birate sami. Ukoliko je upravo vikend period nedelje kada ste najviše zauzeti, javite nam se da dogovorimo termine tokom radne nedelje.

Metod rada po kojem učite strani jezik u školi stranih jezika Mogi Beograd je unapredjeni Lozanov metod, najbolji metod za učenje stranih jezika u svetu. Konverzacija je u prvom planu. 90% svakog časa namenjeno je isključivo Vašem uvežbavanju govora na stranom jeziku. Gramatika stranog jezika se radi preko mapa uma i ne radi se na svakom času. Sve naučeno preko mapa uma pamtite trajno, za ceo život.

Profesori u školi stranih jezika Mogi Beograd su stalno zaposleni profesori sa višegodišnjim stažom i iskustvom. Svaki profesor je prošao specijalne obuke iz oblasti stranih jezika, intelektualnih i komunikacijskih veština i spreman je da Vam pruži potpunu pažnju i podršku u bilo kom segmentu učenja stranih jezika.

Cilj i plan rada dogovaramo pre početka kursa i nastojimo zajednički da ga ostvarimo što pre i da postignemo mnogo više od toga. Važno nam je da strani jezik što pre progovorite i da steknete samopouzdanje i sigurnost u komunikaciji sa poslovnim partnerima, kao i tokom poslovnih ili porodičnih putovanja. Teme koje ćemo obrađivati tokom kursa stranih jezika za prezaposlene su takođe stavljene Vama na odabir.

Lokacija na kojoj se održavaju kursevi stranih jezika za prezaposlene je Terazije, Kralja Milana 4.

Cena kurseva stranih jezika za prezaposlene iznosi 60 evra za 3 sata. Preporučujemo Vam kontinuitet od 8 nedelja, u cilju zaokruživanja jedne celine, tj kompletnog nivoa.

Detaljnije informacije i konsultacije u vezi kurseva stranih jezika za prezaposlene možete dobiti kontaktom našeg nastavnog centra.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Pozovite na vreme i rezervišite svoj termin!

Škola stranih jezika Mogi Beograd

Terazije, Kralja Milana 4
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

 Prva specijalizovana škola u Srbiji za
individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika