Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Kurs nemačkog jezika

U okviru kurseva nemačkog jezika možete pratiti nekoliko tipova nastave: opšti kurs po Lozanov metodi, priprema za Goethe sertifikat i kurs za medicinare.
Cene za kurseve nemačkog jezika možete pogledati na stranici –  cene kurseva nemačkog jezika

Učenje nemačkog jezika

Kurs nemačkog jezika u školi stranih jezika Mogi radi se po Lozanov metodi, najuspešnijoj svetskoj metodi za učenje nemačkog jezika. Učenje nemačkog  jezika bez gramatike, koristeći mape uma, asocijacije, audio i video materijal od prvog časa su garancija uspeha. Ono što je nama bitno jeste da nemački jezik progovorite.

Bilo da ste početnik ili već posedujete neka znanja, uverićemo Vas da je nemački jezik veoma lak. Učenjem preko Lozanov metode nemački jezik progovarate 5 puta brže nego učenjem preko klasičnih metoda. Ova metoda učenja nemačkog jezika bez gramatike pruža najbolje i najbrže rezultate.

Dr Lozanov je shvatio da je za učenje jezika veoma važno prilagoditi nastavu za sva tri tipa ličnosti: vizuelni, auditorni i haptički. Koristeći mape uma zadovoljava se vizuelni tip, audio materijalom se zadovoljava auditivni, dok su potrebe haptičkog tipa zadovoljene promenom dinamike časa na svakih 10 minuta, što zadržava pažnju polaznika.

Kursevi nemačkog jezika su tematski osmišljeni sa ciljem učenja kroz zabavu, tako da svi naši polaznici sa kursa nemačkog jezika odlaze opušteni, a sigurni u sebe i u ono što su na kursu naučili. Učeći kroz igru, asocijacije i koristeći maštu, vi zapravo i nemate osećaj da učite, oslobađate se pritiska i počinjete da dopuštate svom mozgu da Vam pokaže svoju moć. Oslobađate desnu hemisferu, dopuštate joj da radi zajedno sa levom, Vaš mozak radi 5 puta brže i sve informacije koje sakuplja ostaju urezane u Vašem pamćenju.

Naučnici su dokazali: Lozanov metodom se uči znatno brže, a stečeno znanje se duže pamti. Ne sputavajte sebe, svako može da nauči nemački jezik.

Kursevi za Nemački jezik

Naše višegodišnje iskustvo pokazuje da su polaznici škole stranih jezika Mogi zadovoljni a naš najveći uspeh je ogroman broj preporuka naših polaznika, koji svakim danom raste.

Škola stranih jezika Mogi je jedina škola u Srbiji koja radi po Lozanov metodi, prva škola stranih jezika koja je uvela interaktivne pametne table i prva specijalizovana škola stranih jezika za individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika.

Osnovne informacije o kursu nemačkog jezika:

  • Jedan nivo traje 40 školskih časova.
  • Ukupno postoji 6 nivoa: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
  • Nivoi se ne dele dodatno na podnivoe.
  • Nastava nemačkog jezika počinje čim se grupa oformi ili u slučaju individualne nastave kad polazniku odgovara.
  • Polaznik se može opredeliti za tempo rada od 2 ili 3 puta nedeljno u terminima koji njemu ili grupi odgovaraju.
  • Nastavni materijal se dobija u školi i ulazi u cenu kursa nemačkog jezika (uključujući i audio i video materijal).
  • Ukoliko ste nemački jezik već učili i niste sigurni na kom ste nivou, možete izvršiti testiranje u prostorijama škole Mogi.
  • Cena kursa nemačkog jezika nalazi se na stranici cene.

nemacki jezik kursevi beograd

Znanje nemačkog jezika je poslednjih par godina u Srbiji postalo ulaznica u poslovni svet. Znanje jezika se oduvek smatralo prednošću, a danas je postalo uslov za dobro poslovanje. Sve je više kompanija koje traže zaposlene sa znanjem nemačkog jezika.
Poznavanje nemačkog jezika Vam može otvoriti vrata kako mnogobrojnih firmi na području Srbije, tako i kompanija u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gde je trenutno otvoren veliki broj radnih mesta.
Ulaganje u sebe i u kurs nemačkog jezika će Vam se sigurno isplatiti.

Ukoliko ste odlučili da nemački jezik naučite i progovorite, škola stranih jezika Mogi je pravo mesto za Vas.

Nastava nemačkog jezika se odvija na obe naše lokacije:
Terazije, Kralja Milana 4
Novi Beograd, Bulevar umetnosti 13

Za više informacija o kursu nemačkog jezika pozovite naše brojeve telefona:

Terazije
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Novi Beograd
011 311 9882
060 440 27 27
novibeograd@mogi.co.rs

Prva specijalizovana škola u Srbiji za
individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika