Podelite sa prijateljima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Kurs francuskog jezika

Francuski jezik se u školi stranih jezika Mogi radi po dopunjenom programu koji polaznike priprema za komunikaciju na francuskom jeziku. Kurs francuskog jezika je konverzacijski kurs na svim nivoima učenja. Bilo da ste potpuni početnik ili imate znanje francuskog jezika, 80% časa je predviđeno da govorite na francuskom jeziku.

Jedinstvena metoda učenja francuskog jezika koja se oslanja na Lozanov metodu se pokazala kao izuzetno uspešna. Na časovima učite praktične stvari iz svakodnevnih životnih situacija i posle završenog kursa u potpunosti ste sigurni su u svoje znanje i spremni za konverzaciju na francuskom jeziku.

Materijal za rad je obogaćen audio i video segmentima, filmovima, člancima, igrama, asocijacijama i raznim drugim materijalima koji će učenje francuskog  jezika olakšati i učiniti ga zabavnim. Progovaranjem francuskog jezika od prvog časa dobijate jasan uvid u svoje znanje i napredak. Znanje koje stičete na kursevima jezika u školi strani jezika Mogi je aktivno i praktično, što dodatno podiže Vaše samopouzdanje i oslobađa Vas od straha.

Kursevi francuskog jezika u školi stranih jezika Mogi se odvijaju u malim grupama od 3 do 4 polaznika što Vam daje daleko više vremena za komunikaciju na francuskom jeziku i znatno olakšava i ubrzava proces progovaranja, mnogo brže nego rad u velikim grupama, gde Vam većina časa prolazi u slušanju profesora i drugih polaznika.

Osnovne informacije o kursu francuskog jezika:

  • Škola stranih jezika Mogi je specijalizovana za individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika.
  • Start: grupna nastava francuskog jezika počinje čim se grupa oformi; individualna nastava kreće onda kada to Vama odgovara.
  • Termini: možete se opredeliti za tempo rada od 2 ili 3 dvočasa nedeljno u terminima po dogovoru sa drugim polaznicima iz grupe; ukoliko se odlučite za individualnu nastavu, dane održavanja nastave i termine birate sami.
  • Nastavni materijal: kompletan nastavni materijal je uključen u cenu kursa francuskog jezika i obuhvata štampani, audio i video segment.
  • Testiranje: ukoliko ste francuski jezik već učili, kod nas možete zakazati testiranje svakim radnim danom u periodu između 9 i 20 časova, kao i vikendom između 9 i 15 časova.
  • Sertifikat: posle završenog kursa francuskog jezika dobijate sertifikat-potvrdu o završenom nivou koji ste pohađali; sertifikat je uključen u cenu kursa.
  • Cena: cena kursa francuskog jezika nalazi se na stranici cene

Nastava francuskog jezika se odvija u strogom centru grada, u prostorijama škole stranih jezika Mogi, ulica Kralja Milana 4, Terazije. Ukoliko Vi oformite grupu, kurs francuskog jezika se može održati i u prostorijama škole stranih jezika Mogi na Novom Beogradu

Za više informacija o kursu francuskog jezika pozovite naše brojeve telefona:

011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Prva specijalizovana škola u Srbiji za
individualnu nastavu i rad u malim grupama /do 4 polaznika/