Besplatni promo časovi

Promo časovi

Nemojte nam samo verovati na reč, već se i lično uverite sa kakvom lakoćom možete progovoriti i zavoleti strane jezike.

Škola stranih jezika Mogi jednom nedeljno za Vas organizuje besplatan promotivni čas u trajanju do 45 minuta. Na promotivnom času ćete se uživo upoznati sa Lozanov metodom i načinom na koji ona funkcioniše. Bićete u prilici da shvatite najosnovnije segmente našeg načina rada i da uvidite prednosti brzog i jednostavnog učenja stranih jezika. Tokom promo časa na raspolaganju će Vam biti i naš stručni tim kome možete postaviti sva pitanja koja Vas interesuju u vezi učenja stranih jezika.

Jezici koji su obuhvaćeni Lozanov metodom su: engleski jezik, nemački, ruski, francuski i srpski za strance.

Ukoliko odlučite da je Lozanov metoda idealan način učenja za Vas, nakon promo časa možete dobiti informacije o tipu nastave koji Vas zanima, kao i informaciju kada biste mogli da počnete sa učenjem stranog jezika. Takođe, ako već imate određeno znanje željenog jezika, na licu mesta možete zakazati ili odmah uraditi i ulazni test za precizno određivanje Vašeg nivoa znanja.

Termini održavanja promo časa

Termini za promo čas se određuju prema rasporedu škole Mogi. Pozivom na broj 011 26 88 928 možete saznati tačan termin promo časa u nedelji koja je pred Vama. Besplatni promo časovi se organizuju na lokaciji Terazije, u ulici Kralja Milana 4, šesti sprat.

Važno

Promo čas je isključivo promotivnog karaktera. Čas predstavlja upoznavanje sa Lozanov metodom i ne podrazumeva celokupno predavanje, tj lekciju na stranom jeziku.

Prijave za promo čas

Broj mesta za promo čas je ograničen. Ukoliko želite da prisustvujete besplatnom promo času, potrebno je da pozovete naš nastavni centar i da ostavite Vaše ime i prezime, kao i informaciju da li dolazite sami ili sa još nekim. Promotivni čas se organizuje samo ukoliko ima dovoljno prijavljenih.

Telefoni za prijave:
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

OČEKUJEMO VAS !